Ziarul care ține cu românul

Bărbat cercetat penal după ce a prezentat un permis fals

Bărbat cercetat penal după ce a prezentat un permis fals

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cristian efectuează acte de urmărire penală după ce un conducător auto, oprit în trafic, ar fi prezentat un permis de conducere fals.

La data de 15 mai 2023, în jurul orei 19.00, în cadrul unui control efectuat de către polițiști, pe raza comunei Cristian, din județul Brașov, a fost oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 73 de ani, care a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de statul italian.

În cadrul verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că acel permis de conducere nu prezintă elementele de securitate, iar în bazele de date acesta nu are corespondent.

De asemenea, în evidențele naționale, bărbatul ar fi fost deținător de permis de conducere, însă acesta i-a fost anulat.

Pentru cele constatate în timpul controlului, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care urmează a se clarifica toate aspectele cercetate.

Investigațiile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care, la finalizarea anchetei, va dispune măsurile legale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://ghidautoservice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *