Ziarul care ține cu românul

Bărbat de 35 de ani reținut pentru furt calificat

În ziua de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat, de 35 de ani, din comuna Țițești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 01-07 aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras produse alimentare, prin forțarea sistemului de închidere, din două boxe de depozitare, aflate la subsolul unui bloc din municipiul Pitești, și ar fi încercat să pătrundă, în același mod, într-un al treilea spațiu de depozitare.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat și a fost adus la sediul poliției, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare cu sprijinul polițiștilor dâmbovițeni.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 aprilie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *