Ziarul care ține cu românul

Bărbat de 39 de ani prins cu un permis de conducere fals

Bărbat de 39 de ani prins cu un permis de conducere fals

La 26.08.2023, ora 17.00, în timp ce polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia efectuau serviciul de control trafic pe str. Mihoveni de pe raza satului Șcheia, com. Șcheia, în baza desfășurătorului la planul de acțiune BLOCADA au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului condus de către un bărbat de 39 ani, din com. Todirești, care a înmânat organelor de poliție cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al vehiculului și un permis ce părea a fi emis de către autoritățile din Marea Britanie (fals).

În momentul verificării elementelor de siguranță a permisului de conducere înmânat, polițistul  care a efectuat controlul documentelor a constat faptul că acesta nu prezintă niciun element de siguranță și că permisul de conducere înmânat prezintă alt font față de un permis eliberat de autoritățile Marii Britanii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l aclool pur în aerul expirat.

În urma verificării în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul de 39 ani nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și că nu este posesorul unui permis de conducere în România.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul fără permis”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *