Ziarul care ține cu românul

Bărbat de 69 de ani reținut pentru o tentativă de viol

Bărbat de 69 de ani reținut pentru o tentativă de viol

În ziua de 01 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 69 de ani, din Cocu.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 31 martie a.c., în jurul orei 10:00, bărbatul ar fi condus, prin constrângere, în locuința sa, o femeie de 73 de ani, cu care, prin constrângere și violență, ar fi încercat un viol.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

La data de 01 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: https://anchetaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *