Ziarul care ține cu românul

Bărbat încătușat după ce a furat cca. 1.000 de pui

În data de noaptea de 05 spre 06 iunie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către reprezentantul unei societăți comerciale din Băiculești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras circa 1.000 de pui din incinta societății.

Ca urmare a sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al societății, care conducea un autoturism pe raza comunei Băiculești, iar în interiorul acestuia au fost identificați circa 1.000 de pui.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Prejudiciul, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, a fost recuperat integral și predat către reprezentanții persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *