Ziarul care ține cu românul

Bărbat încătușat pentru tâlhărie – 4.000 de lei furați

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, un bărbat de 36 de ani, din Valea Mare Pravăț, ar fi smuls, de pe umărul unui bărbat de 80 de ani, care încerca să deschidă ușa apartamentului în care locuiește, în municipiul Câmpulung, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei, documente personale și carduri, după care a fugit.

Borseta în cauză a fost găsită abandonată, pe o stradă din municipiul Câmpulung, din interiorul acesteia lipsind suma de bani.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei de tâlhărie a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *