Ziarul care ține cu românul

Bărbat monitorizat electronic prins după ce și-ar fi distrus brățara

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină în satul Bungard, comuna Șelimbăr după ce o femeie a sesizat faptul că soțul acesteia îi amenință, pe ea și cei trei copii minori, cu moartea.

La fața locului a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 45 de ani.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la adresa integrității fizice a femeii și a celor trei copii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 50 de metri.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament agitat, a fost, ulterior, internat într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 4 aprilie a.c., Judecătoria Sibiu a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție valabil 12 luni și, printre alte obligații, a dispus și măsura ca în toată această perioadă, bărbatul să fie monitorizat prin sistem electronic de supraveghere.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, în Dispeceratul SIME Sibiu s-a generat o alertă de distrugere a brățării electronice montate asupra bărbatului în cauză, ultima localizare fiind înregistrată în localitatea Chitila, județul Ilfov.

La scurt timp de la generarea alertei, soția a sesizat faptul că fusese contactată telefonic de acesta și amenințată.

La nivelul I.P.J. Sibiu s-au dispus măsuri de asigurare a protecției victimelor, iar la nivel național, s-a declanșat procedura de urmărire și depistare a bărbatului.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *