Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins băut – Alcoolemie de 0,68 mg/l

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 08.00 dimineața, polițiștii au oprit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pentru consumul de alcool, în municipiul Brașov, un autovehicul al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto pentru clarificarea indiciilor avute, aceștia au stabilit că bărbatul, de 62 de ani, din municipiul Brașov, avea o alcoolemie de 0, 68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de valoarea rezultatului stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *