Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins băut la volan – Alcoolemie de 0,83 mg/l

La data de 7 august a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii au oprit, în cadrul unei acțiuni, pe str. Zorilor, din municipiul Brașov, un autovehicul al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto din punct de vedere al consumului de alcool, au stabilit că bărbatul consumase alcool, aparatul etilotest indicând valoarea de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de rezultatul stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *