Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins băut la volan și fără permis

La data de 28.07.2023, ora 23:10 polițiștii din cadrul  S.P.R.7 Mălini, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control pe DC 93E  pe raza satului Horodniceni, com. Horodniceni, jud. Suceava autoturismul condus de către un bărbat de 54 ani din localtate.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg./l alcool pur în aerul expirat. Totodată cu ocazia verificării în bazele de date a reieșit faptul că șoferul  nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Fiind întrebat despre proprietarul autoturismului, acest bărbat a declarat verbal faptul că autoturismul aparține tatălui său, care i-a încredințat vehiculul pentru a-l conduce până la domiciliu de la magazinul din sat/com. Horodniceni, jud. Suceava în seara zilei de 28.07.2023, orele 23.00 pe motiv că acesta se afla în stare de ebrietate, deși avea la cunostință că fiul său nu are permis de conducere și se află, de asemenea, sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis de conducere, încredințarea unui veheicul spre a fi condus de o persoană ce nu deține permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *