Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins beat la volan cu permisul suspendat

La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au reținut un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Argeș, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, fals privind identitatea, respectiv conducere sub influența alcoolului.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 14, în orașul Copșa Mică.

La controlul documentelor, cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor copia unei cărți de identitate, despre care s-a constatat, în urma verificărilor, că aparține fratelui șoferului.

Odată stabilită identitatea persoanei în cauză, polițiștii rutieri au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Totodată, testarea alcoolscopică a indicat un rezultat de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *