Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins drogat la volan pe drumurile publice

În ziua de 28 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 33 de ani, din Priboieni, care conducea un autoturism, pe DJ 702, pe raza localității Topoloveni, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, acest bărbat a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO – https://ziarulunirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *