Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins drogat la volan – Pozitiv la canabis în Predeal

Bărbat prins drogat la volan - Pozitiv la canabis în Predeal

Polițiștii din Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de “conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe” (canabis).

Astfel, în cadrul activităților întreprinse de polițiștii, în data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, pe strada Poiana Narciselor, din stațiunea Predeal, a fost oprit pentru control un conducător auto, în vârstă de 27 de ani.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța canabis.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice,  în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *