Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins drogat – Pozitiv la cocaină

În noaptea de 29/30.07/2023, în doar o oră, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au verificat în filtrele constituite 265 de autovehicule și au testat 131 de șoferi, dintre care unul a fost prins drogat, fiind gaist ,,Pozitiv,, pentru substanța ,,Cocaină,,.

S-au reținut 4 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare și s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.250 lei.

Și la Vatra Dornei, la data de 29.07.2023, în jurul orei 22:00, un echipaj de poliție din cadrul  Poliţiei municipiului Vatra Dornei –  Compartimentul Rutier, în timp ce se afla pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, acționând punctual pe linia combaterii conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat din com. Răchiți, judeţul Botoșani.

Conducătorul auto în cauză, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Întrucât existau suspiciuni cu privire la comportamentul acestuia, s-a procedat la testarea cu aparatul Drugtest Dragger rezultatul testului fiind ,,Pozitiv” pentru substanța „Cocaină”, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală potrivit art. 336 alin. (2) din Codul penal, iar cercetările sunt efectuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *