Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins fără permis pe drumurile publice de polițiști

Bărbat prins fără permis pe drumurile publice de polițiști

La data de 22.03.2023, orele 16.40, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Dobrilă Eugen din localitate, motociclul condus de un localnic de 35 de ani,mai târziu descoperindu-se că nu posedă permis.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 35 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul condus de acesta nu este înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații pentru gestionarea, în mod eficient, a cazurilor apărute.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO INFORMATIV

SURSA FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *