Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins în flagrant cu 7 kilograme de canabis

Bărbat prins în flagrant cu 7 kilograme de canabis

La data de 10.04.202, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul  Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc (canabis).

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înfiinţat și întreținut, în scopul comercializării,  o cultură outdoor de canabis , în grădina unei case situate în  mediul rural al județului Dolj, fiind surprins în flagrant  în momentul punerii în vânzare a  cantității  de  aproximativ 7 kilograme de canabis, pentru  suma de 13.000 de euro.

Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dolj, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitatea de 2,2 kilograme de canabis, un cântar de precizie, cu urme de materie vegetală, precum și două telefoane mobile.

În cursul zilei de 11.04.2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

În acțiune au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *