Ziarul care ține cu românul

BĂRBAT PRINS ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI IMEDIAT DUPĂ COMITEREA UNEI INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT

BĂRBAT PRINS ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI IMEDIAT DUPĂ COMITEREA UNEI INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT

Joi, 20 mai a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 35 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, după ce ar fi sustras un telefon mobil din haina unei tinere, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

La data menționată, în jurul orei 14:30, polițiști ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un bărbat care, prin comportamentul afișat, le-a atras atenția.

Astfel, au procedat la supravegherea acestuia, bărbatul fiind prins în flagrant, imediat după ce a sustras un telefon mobil din buzunarul hainei unei tinere, profitând de neatenția acesteia, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

Bărbatul a fost imobilizat și condus pentru audieri la sediul subunității. Prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii a fost recuperat și restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *