Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins în timp ce conducea cu permisul suspendat

La data de 30.09.2023, ora 21.20, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DC neclasificat de pe raza comunei Marginea, județul Suceava.

Conducătorul auto a fost legitimat un bărbat din comuna Horodnic de Sus, județul Suceava, acesta precizând că nu are asupra sa documentele personale.

În continuare, s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că șoferul figurează ca fiind posesor de permis de conducere, însă are dreptul de a conduce suspendat pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Bărbatul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *