Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni

Tineri încătușați după ce au furat bijuterii și bani
Actiuni ale politistilor din judetul Alba

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniI de “furt calificat”.

În fapt, la data de 10.03.2021, în jurul orei 03,00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în intervalul orar 00,45 – 03,00, o persoană necunoscută ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Brașov.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, autorul faptei a fost identificat la scurt timp după comiterea faptei, pe raza municipiului Codlea, județul Brașov, acesta fiind un tânăr în vârstă de 19 ani. La vederea cadrelor de poliție, acesta a fugit, context în care s-a procedat la urmărirea și somarea acestuia, iar după aproximativ 2 km autorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 11 martie 2021, instanța a dispus măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit în vederea probării întregii activități infracționale.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *