Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut de polițiștii bihoreni pentru furt calificat

La data de 11 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 37 de ani, din localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în perioada decembrie 2023 – 10 martie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracție, într-un imobil nelocuit, din localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor și ar fi sustras decorațiuni, aparatură electrică și alte diverse bunuri, cauzând un prejudiciu estimat la 2.500 de lei.

De asemenea, în perioada 2 – 10 martie a.c., acesta ar fi pătruns, prin efracție, într-un alt imobil nelocuit, din aceeași localitate, ar fi răvășit bunurile din interior, fără însă a le sustrage sau distruge.

Tot la data de 11 martie a.c., pentru documentarea și probarea activității infracționale, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Aleșd. Astfel, în urma percheziției efectuată la domiciliul bărbatului, polițiștii au descoperit și recuperat aproximtiv 80% din bunurile sustrase.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *