Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut după ce a agresat un alt sibian

La data de 5 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 30 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 17.30, în municipiul Sibiu, bărbatul l-ar fi agresat fizic pe un alt sibian, lovindu-l cu pumnii și palmele, pe fondul unor neînțelegeri spontane, după ce persoana bănuită ar fi refuzat să mute autoturismul oprit în fața unei porți pentru a permite victimei să parcheze în curtea imobilului.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii presupusului agresor pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *