Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut după ce a ucis un câine

Un bărbat, reținut de polițiștii de la protecția animalelor bihoreni, după ce ar fi ucis, cu intenție, câinele unui vecin.

La data de 7 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al  Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 77 de ani, din localitatea Sălard, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Din cercetările efectuate de polițiștii de la protecția animalelor bihoreni a reieșit că, bărbatul ar fi amplasat, în spatele imobilului de domiciliu, mai multe capcane de tip laț, din sârmă, în care, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17.00, un câine, aflat în proprietatea unui vecin, ar fi fost prins, fapt care a condus la decesul animalului.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *