Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut pentru furturi din magazin

Astfel, la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați de către agentul de securitate al unui magazin, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras produse alimentare, în valoare de aproximativ 120 lei, trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea produselor.

Un echipaj de poliție s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și a procedat la identificarea autorului, în persoana unui tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Cel identificat a fost condus la sediul unității de poliție, unde polițiștii au continuat cercetările cu privire la activitatea sa infracțională.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în urmă cu jumătate de oră, bărbatul ar mai fi sustras dintr-un supermarket, din municipiul Brașov, mai multe sticle de băuturi alcoolice, în valoare totală de aproximativ 6000 lei, și ar fi trecut de porțile amplasate la intrarea în magazin, dar senzorul s-a declanșat și persoana bănuită a părăsit locul faptei.

Angajații magazinului au recuperat prejudiciul în totalitate.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://economedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *