Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut pentru tâlhărie calificată

Bărbat urmărit internațional depistat de polițiștii din Bihor

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu  persoana bănuite în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ”tâlhărie calificată”.

 Cercetările au fost demarate de polițiști după ce aceștia au fost alertați de un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13 septembrie a.c., ar fi fost abordat și deposedat, prin amenințare cu un briceag, de suma de 50 lei, de către o persoană de sex masculin, în timp ce se deplasa pe strada Zizinului din municipiul Brașov.

Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea actelor de violență, aceasta fiind un bărbat de 51 de ani, din comuna Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

În baza materialului probator, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *