Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut pentru tentativă la omor și tâlhărie calificată

Persoană fără calitate specială codamnată la închisoare pentru dare de mită

În seara zilei de 07 februarie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112,  de către o femeie de 78 de ani, din Negrași, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuință și i-ar fi agresat, atât pe ea, cât și pe soțul său de 72 de ani (tentativă la omor și tâlhărie calificată).

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, care au identificat cele două persoane vătămate, acestea prezentând lovituri la nivelul capului.

Niciuna dintre cele două persoane nu a putut oferi detalii cu privire la autori.

Având în vedere leziunile au fost transportate de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești, care a efectuat cercetarea la fața locului.

În urma evaluării medicale a leziunilor victimelor, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată, în care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale, au desfășurat activități de cercetare penală, în vederea stabilirii situației de fapt, administrării de probatoriu și parcurgerii etapelor procesuale impuse de aspectele rezultate din cercetări.

În urma acestor activități, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negrași.

După administrarea probatoriului, în ziua de 10 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *