Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut pentru tulburarea liniștii publice

In data de, 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale –Poliția Municipiului Focșani au reținut pentru 24 de ore 5 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.    

În ziua de 8 noiembrie,  ora 13.05, Poliţia Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona Piața Moldovei, pe fondul unui conflict spontan, are loc un scandal între mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului, conflictul a fost aplanat, iar nicio persoană nu a suferit vătămări.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în jurul orei 12:30, una dintre cele 5 persoane reținute, un bărbat de 24 de ani, a mers în Piața Moldovei din municipiul Focșani, unde s-a întâlnit cu celelalte 4 persoane, iar în urma unor discuții în contradictoriu, între ei a avut loc un conflict spontan, tulburând astfel ordinea și liniștea publică (infracţiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice).

Bărbatul de 24 de ani a plecat iar ulterior a revenit și le-ar fi amenințat pe celelelate 4 persoane, care l-ar fi urmărit pe strada Peneș Curcanul și ar fi aruncat spre acesta cu diverse obiecte.

Cel în cauză a pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi blocat ușa de acces, iar una dintre celelalte persoane implicate, un minor în vârstă de 15 ani, ar fi spart geamul acesteia.

În urma documentării activității infracționale a celor 5 persoane, polițiștii Biroului Investigații Criminale au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *