Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut și cercetat penal pentru înșelăciune

Sibian prins în flagrant când a încercat să dea mită

La data de 26 octombrie 2023, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din județul Buzău, cu privire la faptul că în data de 24.10.2023, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla în municipiul Focșani, a fost indus în eroare de către un bărbat, care i-a prezentat un telefon mobil ca fiind original, determinând să-l cumpere cu suma de 4.000 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, ambele cauze fiind ulterior reunite.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani, principalul suspect în cazul celor două infracțiuni a fost identificat. Totodată, la data de 31 octombrie a.c. polițiștii vrânceni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Secția de Poliție Rurală Tecuci au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Galați, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din județul Galați, a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *