Ziarul care ține cu românul

Bărbat urmărit la nivel național depistat de polițiștii argeșeni

În ziua de 19 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au depistat, în urma unei acțiuni, un bărbat de 25 de ani, care se sustrăgea de la punerea în executare a unui Mandat European de Arestare, după ce a fost urmărit european.

Cel în cauză era urmărit la nivel național și european, în baza unui Mandat European de Arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în dauna unei societăți de leasing auto.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

De asemenea, în urma extinderii verificărilor, a fost identificat pe raza municipiului Pitești, autoturismul ce face obiectul dosarului instrumentat de autoritățile germane, care a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații pentru gestionarea, în mod eficient, a cazurilor apărute.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://b365.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *