Ziarul care ține cu românul

Bărbați reținuți pentru furt – Prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei

În ziua de 25 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în forma continuată (30 de acte materiale) și au identificat și reținut doi bărbați, de 29 și de 31 de ani, ambii din județul Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 18 spre 19 mai 2023, în intervalul orar 00:00-03:30, cei în cauză ar fi pătruns în curțile a 30 de imobile de pe raza comunei Bradu, prin escaladarea gardului, purtând mănuși și cagule.

Valoarea totală a prejudiciului a fost stabilită la aproximativ 5.000 de lei, bunurile fiind sustrase din mai multe autoturisme care au fost lăsate neasigurate.

În baza unui probatoriu complex administrat în cauză, au fost identificate persoanele bănuite, iar în ziua de 25 aprilie, cei doi bărbați au fost depistați de polițiști, pe raza orașului Pantelimon, judetul Ilfov, fiind conduși la sediul poliției, în baza mandatelor de aducere emise în cauză.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbații de 29 și de 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore,pentru infracțiunea de furt calificat, in forma continuă, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de, 26 aprilie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *