Ziarul care ține cu românul

Bătaie într-o stație de autobuz din Pitești

Condamnat la un an de închisoare dupa ce a condus beat

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, în seara zilei de 18 aprilie a.c., cu privire la o stare conflictuală într-o stație pentru mijloacele de transport în comun.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani, însoțiți de doi minori, de 15 și 13 ani, toți din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care, după ce au coborât dintr-un autobuz, au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani, care a coborât dintr-un autoturism, cel din urmă relatând că motivul pentru care a oprit este acela că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat pe un alt bărbat.

Toate persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un autobuz pe raza municipiului Pitești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, conform art. 371 și 193 alin.1 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 47 de ani și minorul de 15 ani, ambii din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 aprilie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *