Ziarul care ține cu românul

BICICLIST PENTRU O ZI!

La data de 3 iunie a.c., s-a desfășurat proiectul ,,Biciclist pentru o zi”, proiect inițiat de către Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade” Satu Mare, coordonată de către director Claudia Cziprok, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare – structurile de prevenire, poliție rutieră și relații publice și cu Centrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. ,,ANDREI” Satu Mare.

Evenimentul din cadrul proiectului a vizat prevenirea victimizării minorilor, cu accent pe siguranța rutieră a elevilor din ciclul primar și gimnazial. Acesta s-a desfășurat pe două ateliere de lucru : covorașul rutier și concursul de biciclete.

Reactualizarea informațiilor din domeniul rutier referitoare la marcaje, indicatoare rutiere, traversarea străzii, calitatea de pieton și biciclist a participanților s-a realizat în mod interactiv, pe covorașul rutier, folosindu-se exemple concrete și exerciții cu caracter aplicativ.

Traseul urmat de participanții la concursul de biciclete a fost realizat de către profesor Călin Adrian, coordonator al lotului de bicicliști al școlii, cu o experiență vastă la concursuri județene și naționale pentru bicicliști.

Presărat cu diferite obstacole, care testau îndemânarea micilor bicicliști, dar și dexteritatea, concentrarea și atenția, traseul a fost adaptat vârstei participanților. Fiecare elev a fost cronometrat, iar cei care au efectuat greșeli au fost depunctați, conform regulamentului adus la cunoștința tuturor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *