Ziarul care ține cu românul

Bunuri în valoare de 10.800.000 lei descoperite de inspectorii vamali

În perioada 28.07.2023 – 04.08.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal  de Frontieră Isaccea – Direcția Regională Vamală Galați, ca urmare a unor analize de risc referitoare la comerţul cu mărfuri contrafăcute pe ruta China/Turcia – Bulgaria-România-Ucraina, au selectat pentru control vamal amănunțit mai multe camioane înmatriculate în Ucraina care circulau în regim de tranzit vamal pe ruta Turcia-Ucraina cu mai multe bunuri.

În urma controlului fizic, efectuat cu sprijinul Echipelor Mobile din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Galaţi au fost descoperite în două camioane, 6.500 articole de îmbrăcăminte, 399 perechi încălţăminte sport şi 714 poşete damă, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci. Bunurile au fost reținute în vederea confiscării, iar valoarea acestora, în situaţia în care ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare al unui produs original, este de aproximativ 6.600.000 lei.  

Totodată, ca urmare a unui alt control fizic asupra unui mijloc de transport care circula pe sensul de ieșire din țară, încărcat cu mărfuri declarate de origine China, inspectorii vamali au descoperit şi reţinut 4.614 articole de îmbrăcăminte şi  încălţăminte, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diverse mărci şi 68 trotinete electrice. Valoarea totală a bunurilor reţinute este de peste 4.200.000 lei.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *