Ziarul care ține cu românul

 Bunuri în valoare de 430.000 lei reținute de inspectorii vamali

 Bunuri în valoare de 430.000 lei reținute de inspectorii vamali

În data de 27.03.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa – Direcția Regională Vamală București au efectuat controlul fizic asupra unor bunuri aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut un număr de aproximativ 4.000 bucăți șepci din material textil susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile „New York Yankees”,„Los Angeles Dodgers” și „The North Faces”.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la  preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 430.000 lei.

Conform prevederilor Regulamentului European nr. 608/2013 și Legii nr.344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut aceste bunuri susceptibile de a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare,  la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *