Ziarul care ține cu românul

Bușteni de 4000 de lei descoperiți într-un container

Bătută după ce un bărbat i-a intrat în casă

La data de  10.02.2023, orele 11:55, echipajul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, a observat faptul că prin fața Postului de Poliție Râșca, din direcția Dumbrăveni către  Bogdănești a trecut o autoutilitară având pe șasiu montat un container închis,mai târziu descoperindu-se bușteni în acel container.

Întrucât polițiștii aveau suspiciunea cu privire la faptul că în respectivul container se transporta meterial lemnos fără documente, s-a procedat la urmărirea ansamblului și oprirea acestuia.

S-a stabilit faptul că autoutilitara era condusă de către un bărbat domiciliat în com. Boroaia, sat Boroaia, jud. Suceava fiind angajat al unei societăți comerciale din localitate.

Conducătorul auto a precizat faptul că transportă material lemnos fără aviz.

S-a procedat la verificarea legalității transportului depistat prin interogarea bazei de date specifice, respectiv platforma Sumal 2.0, rezultând faptul că pentru data și ora identificării nu există avize.

S-a solicitat sprijin de specialitate Ocolului Silvic Râșca pentru inventarierea materialului lemnos din autoutilitară depistată, stabilindu-se existența cantității de 7,455 m3 bușteni gater specia molid.

Polițiștii au dispus sancționarea cu amendă în sumă de 10.000 lei a societății transportatoare conform art. 19 alin. 2 lit c) din Legea 171/2010, iar complementar, în temeiul art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010., s-a dispus confiscarea  cantității de 7,455 m3 bușteni gater specia molid,  în valoare de  cca. 4.000 lei.

Acei bușteni au fost confiscați fiind depoziți și preluați în custodie de către OS Râșca.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *