Ziarul care ține cu românul

Canabis descoperit de polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini

Canabis descoperit de polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat la domiciliu pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducerea în țară, fără drept, de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc (canabis), în vederea consumului propriu. În acest caz, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea, au descoperit în portbagajul autoturismului pe care îl conducea, 127 de grame de canabis.

Astfel, la data de 04.06.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore  a unui inculpat, cercetat  pentru săvârşirea infracțiunilor de introducerea în țară, fără drept, de droguri de risc  și deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, la intrarea în țară,  în timp ce deținea și transporta în autoturismul său (ascunsă în compartimentul bateriei auto) cantitatea de 127,5 grame canabis.

În ziua de 05.06.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul  Tribunalului Bihor a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Oradea.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Poliția de Frontieră

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *