Ziarul care ține cu românul

Cercetat penal după ce a condus autoturismul deși avea acest drept suspendat

La data de 12 octombrie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control în trafic, pe str. Avram Iancu din oraș, un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat, 52 de ani, din Retiș, care le-a declarat polițiștilor că nu deține asupra sa documentele de identitate, inclusiv permisul de conducere.

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată începând cu data de 06.10.2021.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 2 Cod Penal.

***

Condamnat la 3 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Un sibian în vârstă de 28 de ani a fost reținut ieri de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de către Tribunalul Sibiu. Sibianul a fost condamnat să execute pedeapsa de 3 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

***

Reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani din Alțâna, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 1 din Legea nr.217/ 2003 și amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206 din Cod penal.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:35, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au fost sesizați de o femeie în vârstă de 40 de ani din Hosman, cu privire la faptul că concubinul său în jurul orei 17:00, fiind in stare de ebrietate, a venit la domiciliul ei și a amenințat-o cu acte de violență, încălcând totodată, ordinul de protecție emis de instanță. Până la sosirea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit domiciliul victimei.

La data de 12 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *