Ziarul care ține cu românul

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Drobeta – Turnu Severin și împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Mehedinți, au depistat, în trafic, un bărbat, de 35 de ani, din Drobeta – Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Iorga, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=Fa6R1YnCJ2E

În urma controlului efectuat asupra vehiculului și persoanei, au fost găsite 100 de grame de cannabis, un grinder, un cântar electronic de precizie și 106.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 octombrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. –B.T. Mehedinți au dispus reținerea, pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani.

În aceeași zi, Tribunalul Mehedinți a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile a bărbatului.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la un imobil, situat în București, unde locuia, fără forme legale, bărbatul de 35 de ani.

În urma acțiunilor, au fost identificate și ridicate aproximativ 3 kilograme de cannabis, 13 comprimate ecstasy, 3 telefoane mobile, un laptop , mai multe recipiente și înscrisuri.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *