Ziarul care ține cu românul

Cercetați penal pentru tâlhărie calificată

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 18,45, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că, în timp ce se afla în spatele unui imobil de pe Aleea Iasomiei din municipiu, împreună cu un prieten, două persoane necunoscute, de sex masculin, cărora intenționau să le vândă un telefon mobil, le-ar fi pulverizat spray paralizant în zona feței după care le-ar fi sustras telefonul mobil, fugind într-o direcție necunoscută.

La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de polițiști, cei doi presupuși agresori fiind depistați în scurt timp. S-a constatat că este vorba despre doi sibieni în vârstă de 16, respectiv 18 ani.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, față de cei doi sibieni fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 13 martie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus plasarea celor doi presupuși autori ai faptei sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *