Ziarul care ține cu românul

Cinci traficanți de droguri reținuți în urma mai multor percheziții

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, mai multe persoane, din județele Mureș și Cluj, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, respectiv cristal (3-CMC), către mai mulți consumatori, în special din județul Mureș.

În  noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2023, 4 dintre persoanele bănuite au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi vândut o cantitate de drog de mare risc (cristal).

Ulterior, au fost puse în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe cantități de substanță cu conținut de 3-CMC (cristal), telefoane mobile, grindere, cântare de înaltă precizie și alte asemenea bunuri, folosite la comiterea faptelor.

Astfel, la data de 11 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane bănuite, iar ieri, 12 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *