Ziarul care ține cu românul

Concubin violent oprit de oamenii legii

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal față de un concubin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie și încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordin de protecție”.

Astfel, în data de 26 februarie 2023, polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, în care se semnala faptul că o femeie, din municipiul Săcele, este agresată fizic de concubinul acesteia.

În cadrul verificărilor efectuate a fost identificat acest concubin agresor și s-a constatat faptul că pe numele concubinului era emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni. Prin ordinul emis, bărbatul agresor era obligat să păstreze o distanță minimă față de persoana vătămată, distanță pe care acesta nu a respectat-o, astfel că, la data de 26.02.2023, pe fondul stării de ebrietate în care bărbatul se afla, și-a agresat fizic concubina.

Față de cele stabilite, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal, în care sunt cercetate aspectele constatate.

Ancheta este continuată la acest moment în cadrul dosarului penal constituit.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *