Ziarul care ține cu românul

Condamnat la închisoare găsit într-o cârciumă

Mandat pus în aplicare în Suceava

LaÎn continuarea cercetărilor din data de 23.02.2023 referitoare la  un mandat de executare a pedepsei cu închisoare emis de Judecatoria Falticeni, privind pe un bărbat din com. Malini, având de executat o pedeapsă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani,  la data de 24.02.2023 verificările au fost continuate de către o echipă operativă cu efective sporite, ocazie cu care persoana condamnată a fost identificată pe raza com. Malini, bărbatul fiind încătușat și depus ulterior la Penitenciarul Botoșani.

Condamnatul a fost găsit într-o cârciumă satească

La 24.02.2023, la Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta, s-a primit mandatul de executare a pedepsei cu închisoare emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, față de un bărbat din com./sat Breaza, jud. Suceava, care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 (trei) luni de zile închisoare în regim de detenție.

După primirea mandatului s-a constituit o echipă operativă pentru căutarea persoanei condamnate la domiciliu, însă nu a fost identificat.

Ca urmare a investigațiilor realizate s-a stabilit că persoana condamnată la închisoare s-ar afla la un bar din localitatea de domiciliu.

La acel bar s-a confirmat, condamnatul fiind identificat în acea locație.

Bărbatului i s-a adus la cunoștință conținutul acestui mandat de executare a pedepsei închisorii, înmânându-i-se în acest sens un exemplar și s-a întocmit documentația necesară introducerii în Penitenciarul Botoșani.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *