Ziarul care ține cu românul

Conduceau fără permis de conducere

Acțiuni de reducere a riscului rutier pe drumurile publice
politia-rutiera

Polițiștii au depistat în trafic doi tineri, care conduceau fără permis de conducere

În cursul zilei de ieri, 20 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolotești au depistat în trafic un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate, deși nu deținea permis de conducere.

Un alt tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2 – E 85, în localitatea Urechești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 118 km/h, în zonă de limitare de 50 km/h.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, a reieșit faptul că tânărul nu deținea permis de conducere.

În cauze s-au întocmit dosare penale pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Depistat cu substanțe interzise

Ieri, 21 aprilie, în jurul orei 13.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Adjud, în timp ce desfășura activități pe strada Republicii, a observat un autoturism staționat, la volanul căruia se afla, într-o poziție nefirească, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Constanța.

În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit trei plicuri din plastic, unul dintre acestea conținând substanţe susceptibile a avea efect psihotrop.

De asemenea, verificările efectuate de polițiști au reliefat faptul că acesta figura ca persoană aflată în carantină, începând cu data de 17 aprilie a.c..

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente, iar substanţele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în cuantum de 1000 lei.

O fată de 13 ani și un băiat de 16 ani, găsiți de polițiști împreună după ce au plecat de acasă și nu au mai revenit

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Șișcani, şi o fată în vârstă de 13 ani, din aceeași localitate, care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit, au fost găsiţi de poliţişti în cursul acestei dimineți, împreună.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 21.15, un bărbat din Șișcani a sesizat prin apel 112 despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 16.00 și nu a mai revenit.

În urma sesizării s-au format echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi și pompieri. Pe parcursul activităților, polițiștii au stabilit faptul că minora ar fi plecat împreună cu un alt minor, în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate.

Pentru căutarea copiilor a fost folosit și câinele de urmă iar în această dimineață, în jurul orei 06.30, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, cei doi au fost găsiţi pe raza localității Șișcani, aceştia fiind împreună în momentul depistării.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *