Ziarul care ține cu românul

Criza de nervi din cauza tratamentului cu Xanax i-a adus ordin de protecție că și-a bătut familia

Pe surse, S. A., domiciliat în cartierul Tudor Vladimirescu din Făgăraș, ar fi luat mai multe pastile de Xanax înainte de a-și agresa familia.

Acesta și-a bătut copiii și soția, iar autoritățile i-au emis un ordin de protecție care îi interzice să se apropie la mai puțin de 100 de metri de persoanele agresate sau să le contacteze telefonic.

Ordin de protecție Stamp Adrian

La fața locului, a intervenit un echipaj de jandarmi care l-a dus la sediul poliției pentru a fi interogat în legătură cu incidentul.

Este important să reamintim că violența domestică este o infracțiune serioasă, iar autoritățile trebuie să ia măsuri ferme pentru a asigura siguranța victimelor și a preveni astfel de situații în viitor.

Stamp Adrian cercetat de oamenii legii după ce și-a agresat familia

,,Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări după ce, la  data de 09.02.2023 aceștia au fost sesizați cu privire la existența unui scandal iscat într-o locuință.

Față de situația sesizată, la locul indicat s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție, unde verificările efectuate au arătat că un bărbat, pe fondul unor neîntelegeri pe care le-a avut cu partenera sa, a distrus mai multe bunuri din locuința comună.

Ordin de protecție provizoriu eliberat de oamenii legii

Astfel, în baza celor constatate și a formularului de risc pe care polițiștii l-au întocmit, a rezultat că există un risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, avându-se în vedere comportamnetul bărbatului, polițiștii au solicitat intervenția unei ambulanțe, care l-a preluat pe bărbat și condus la o unitate medicală.

Cercetarile în cauză sunt continuate de către politiștii, sub coordonarea unui procuror de caz,  urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.”

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *