Ziarul care ține cu românul

Cultură de canabis descoperită de procurori și polițiști

Cultură de canabis descoperită de procurori și polițiști

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul  Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc (canabis).

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în primăvara anului 2024, aceasta ar fi înființat, dezvoltat și întreținut o cultură de canabis (inițial indoor, după care ar fi mutat-o într-o seră de pe raza comunei Tăureni), în scopul comercializării către consumatori din județul Mureș.

La data de 18 iunie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate 83 de plante de canabis cu dimensiuni cuprinse între 40 și 140 de cm, aflate în diferite stadii de dezvoltare, ustensile folosite la întreținerea culturii, precum și alte mijloace de probă.

În cursul aceleiași zile, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *