Ziarul care ține cu românul

DIICOT – Inculpat reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri

La data de 01.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut că, inculpatul a înființat și întreținut culturi de canabis și a deținut cocaină în vederea comercializării acestor droguri către consumatorii de pe raza județului Dolj.

În urma celor 2 percheziții domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate culturi de canabis indoor și outdoor, cantitățile de aproximativ 3 kilograme de canabis și 348 grame de cocaină, două cântare electronice de precizie cu urme de THC şi cocaină, precum și sumele de peste 19.000 lei şi peste 3000 euro.

În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Craiova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *