Ziarul care ține cu românul

Doi traficanți de droguri sibieni luați pe sus de oamenii legii

Doi traficanți de droguri sibieni luați pe sus de oamenii legii

Astăzi, 16 ianuarie a.c., polițiștii S.C.C.O. Sibiu din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 2 percheziții domiciliare în județul Sibiu la doi traficanți de droguri.

Perchezitiile au vizat persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

Au comercializat droguri în Sibiu și în vecinătăți

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat droguri mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat.

Astfel, 2 bărbați, în vârstă de 27 și 32 de ani, ambii din județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea acestor infracțiuni, au fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Doi traficanți de droguri sibieni luați pe sus de oamenii legii

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin droguri, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *