Ziarul care ține cu românul

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiștii suceveni

Tineri încătușați după ce au furat bijuterii și bani

 La data de 23.08.2022, orele 03.17, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Piața Unirii autoturismul condus de un bărbat de 43 ani care era singur în autoturism și care, la solicitarea lucrătorilor de poliție, a înmânat acestora actul de identitate, declarând verbal faptul că nu are asupra sa permisul de conducere și certificatul de înmatriculare.

Având suspiciuni cu privire la starea permisului de conducere și întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, iar cu ocazia testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată cu ocazia interogării bazelor de date a rezultat faptul că șoferului i-a fost emis permisul de conducere ce figurează însă în prezent cu mențiunea: cu restricții – „REȚINUT”.

În continuare s-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul Mun. Rădăuți unde, cu acordul său, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii a unei infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „Conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost i-a fost reținut”, fapte prev. de art. 336 alin. 1 și  335, alin. 2  din Codul Penal.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *