Ziarul care ține cu românul

Două femei cercetate penal pentru folosirea minorilor în scopul cerșetoriei

Două femei cercetate penal pentru folosirea minorilor în scopul cerșetoriei

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se efectuează cercetări în 2 dosare penale având ca obiect infracțiunea de folosirea unui minor în scop de cerșetorie, faptă prevăzută și pedepsită de art. 215 Cod Penal.

Ambele fapte au fost constatate de către polițiștii Biroului Ordine Publică în cursul zilei de ieri, astfel:

În jurul orei 10:00, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul Ordine Publică au depistat în apropierea unei biserici o femeie în vârstă de 28 de ani, care, folosindu-se de prezența fiicelor sale minore (în vârstă de 3 și 9 ani) apela în mod repetat la mila persoanelor care intra/ieșeau de la biserică pentru a cere ajutor material sau de a obține foloase patrimoniale

Iar în jurul orei 11:00, în apropierea unei alte biserici, polițiștii au depistat o altă femeie în vârstă de 40 de ani, care, folosindu-se de fiul său minor (în vârstă de 1 an), precum și de faptul că este însărcinată, apela în mod repetat la mila persoanelor aflate la biserică pentru a cere ajutor material sau de a obține foloase patrimoniale ( scop de cerșetorie).

Acțiunile polițiștilor de proximitate pe această linie continuă și în perioada următoare, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de vagabondaj și cerșetorie.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *