Ziarul care ține cu românul

Drogat la volan – Pozitiv la canabis și cocaină

Drogat la volan - Pozitiv la canabis și cocaină

la data de 22 aprilie a.c., în jurul orelor 03.30, polițiștii au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din comuna Hălchiu, județul Brașov, care conducea un autoturism pe strada Lânii, din municipiul Brașov,prins pozitiv la substanțele canabis și cocaină.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanțele canabis și cocaină.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată în vederea recoltării de mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://turdanews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *