Ziarul care ține cu românul

Du-te dracu de jeg – Limbaj de senator PNL

Scandal în Parlamentul României, unde un senator PNL sfideaza legile pe care trebuie sa le respecte doar omul de rand, fumand fara nicio jena in Parlament.

Este vorba de dl Daniel Fenechiu, care vazant ca este filmat si pus in mediul online cum fumeaza in Parlamentul Romaniei nu mai tine cont de pozitia pe care o ocupa si isi da drumul la gura ca pe maidan.

Singurul care a avut curaj sa il infrunte si sa arate opiniei publice cum se comporta capii Romaniei, este George Simion.

Filmul evenimentului in care un senator PNL ne arata cum se sfideaza legea

George Simion, copreședintele AUR, l-a surprins pe senatorul PNL Daniel Fenechiu fumând în interiorul Parlamentului. Intrebat de ce incalca legea, a urmat un schimb de replici în care Fenechiu, enervat la culme, l-a jignit pe Simion.

George Simion: Ce faceţi, domnu’ Fenechiu, fumaţi în spaţiul public? Ce faceţi, încălcaţi o lege. Şi dvs sunteţi în Comisia juridică de la Senat. De ce fumaţi în spaţiu închis?

Daniel Fenechiu: Nu ţi-e ruşine? Eşti un ordinar.

George Simion: Mi-a zis că sunt ordinar. Fuma, încălca o lege.

Daniel Fenechiu: Eşti un ordinar. O făceam cu doi dintre colegii tăi. Jegule ce eşti. Jeg ordinar. Du-te dracu de jeg. Eşti un jeg. Asta eşti.

Derapajul senatorului PNL nu a ramas netaxat de internauti.

Evenimentul a fost filmat de George Simion, asa fiind expus opiniei publice cum se comporta cu adevarat bravii parlamentari ai Romanie.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *